اولین انتخابات انجمن مطالعات برنامه درسی شعبه مرکزی برگزار شد

اخبار مرکزی

اولین انتخابات انجمن مطالعات برنامه درسی شعبه مرکزی برگزار شد

اولین انتخابات انجمن مطالعات برنامه درسی شعبه مرکزی در شهر اراک به میزبانی دانشگاه آزاد اراک با شور و شوقی وصف‌ناپذیر برگزار شد. این رویداد، نقطه عطفی در مسیر پیشرفت و توسعه علمی در حوزه آموزش و پژوهش به شمار می‌آید.

به گزارش انجمن مطالعات برنامه درسی ایران؛ جمعی از پژوهشگران، استادان و دانشجویان دانشگاه‌‌های دولتی، پیام نور، آزاد و فرهنگیان با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود برنامه‌های درسی گرد هم آمدند تا با انتخاب نمایندگان خود، صدای واحدی را در راستای تحقق اهداف انجمن به گوش جامعه علمی برسانند.

فضای انتخابات مملو از انرژی و امید بود. هر یک از نامزدها با ارائه برنامه‌های خود، نشان دادند که چقدر به آینده‌ای روشن برای آموزش و پرورش اهمیت می‌دهند. این انتخابات نه تنها فرصتی برای انتخاب نمایندگان بود، بلکه فرصتی برای تبادل‌نظر و ایده‌ها میان اعضای انجمن نیز به شمار می‌رفت.

این مراسم با سخنرانی آنلاین (برخط) آقای دکتر مرتضی کرمی رئیس انجمن مطالعات برنامه درسی ایران، سخنرانی دکتر محمد جمالدینی رئیس کمیسیون شعب انجمن مطالعات برنامه درسی ایران و با حضور ناظر برگزار شد.

پس از برگزاری انتخابات و شمارش آرا اعضای هیئت مدیره و بازرسین به شرح زیر معرفی شدند.

🔸اعضاء هیئت مدیره

۱- خانم دکتر مژگان محمدی نائینی (هیات علمی دانشگاه آزاد، برنامه‌ریزی درسی) ۳۴ رای

۲- آقای دکتر سیروس منصوری (هیات علمی دانشگاه اراک، برنامه‌ریزی درسی)
۳۱ رای

۳- خانم دکتر فرزانه غریبی (هیات علمی دانشگاه اراک، برنامه‌ریزی درسی) ۲۸ رای

۴- خانم دکتر رضایی (هیات علمی دانشگاه دانشگاه پیام نور، برنامه ریزی درسی) ۲۵ رای

۵- خانم دکتر مریم صیدی (هیات علمی دانشگاه فرهنگیان، برنامه‌ریزی درسی) ۲۰ رای

۶- آقای امیدرضا امیدی (دانشجوی دکترای برنامه ریزی درسی ) ۱۵ رای

۷- خانم پریسا مالکی (دانشجوی دکترای برنامه ریزی درسی ) ۱۵ رای

🔸بازرسین

۱- خانم مریم بقایی (دانشجوی دکترای برنامه‌ریزی درسی ) ۲۰ رای

۲- خانم بتول محمدی (دانشجوی دکترای برنامه‌ریزی درسی ) ۱۷ رای

در پایان، با اعلام نتایج، اعضای جدید انجمن با عزم و اراده‌ای راسخ به کار خود ادامه خواهند داد تا با همکاری یکدیگر، گام‌های موثری در راستای بهبود برنامه‌های درسی و ارتقای سطح علمی جامعه بردارند. این انتخابات، آغاز فصلی نو در تاریخ انجمن مطالعات برنامه درسی است و امید است که با همت و تلاش تمامی اعضا، به اهداف والای خود دست یابیم.

دیدگاهتان را بنویسید