حضور پویا در لحظه و نقش آن در فرایند یاددهی و یادگیری بررسی خواهدشد!
در نهمین مصاحبه اینستاگرامی انجمن مطالعات برنامه درسی ایران، “اهمیت حضور پویا در لحظه و نقش آن در فرایند یاددهی/یادگیری” بررسی خواهدشد. در این برنامه دکتر سید محسن فاطمى، فوق دکتراى روانشناسى از دانشگاه هاروارد و برنده جایزه بین الملللى Ellen Langer در حوزه Mindfulness به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. ایشان علاوه بر تحصیل و تدریس در دانشگاه هاروارد در دانشگاه های ماساچوست، مدرسه عالی روانکاوی بوستون، دانشگاه وسترن واشینگتن، دانشگاه تورنتو و دانشگاه بریتیش کلمبیا در حوزه های روانشناسی، آموزش و ارتباطات تدریس کرده اند. دکتر فاطمی همچنین صاحب تالیفات مختلف به زبان های انگلیسی و فارسی بوده و در بسیاری از کنفرانس های معتبر بین المللی به عنوان سخنران کلیدی حضور داشته اند. آثار اخیر دکتر فاطمى توسط انتشارات معتبری چون اشپرینگر، وایلی، کمبریج، آکسفورد، راوتلج، تمپلتون، مک میلان، پالگریو، لگزینگتون، انجمن روانشناسی آمریکا، و انجمن روانپزشکی آمریکا به چاپ رسیده اند. از جمله کتب جدید در حال چاپ نامبرده نیز مى توان به کتاب “روانشناسى فیلم” از انتشارات مک میلان و پالگریو و کتاب “فیلم درمانى” از انتشارات معتبر راوتلج اشاره کرد.
دکتر فاطمى عضو انجمن روانشناسى امریکا(APA) مى باشد و در اجلاس سالیانه “انجمن روانشناسى امریکا” چندین بار سخنرانى کرده است.
شایان ذکر است که دکتر فاطمى نزدیک به شصت اثر به زبان هاى فارسى و انگلیسى دارد. وی علاوه بر تحصیلات آکادمیک، چندین سال از محضر بزرگانی چون مرحوم علامه جعفری در حوزه فلسفه و عرفان اسلامی نیز بهره برده است. وی در حال حاضر عضو هیات علمى “دانشگاه فردوسى مشهد” و “مدیر میز امریکاى شمالى” این دانشگاه نیز مى باشد. مجله Scientific American که قدیمى ترین نشریه ماهانه امریکا در حوزه دستاوردهاى جدید علمی محسوب مى شود و مقالات اشخاصى مانند آلبرت انیشتن در آن به چاپ رسیده است کار جدید دکتر سید محسن فاطمى و دکتر کرک اشنایدر، رئیس بخش روانشناسى انسان گراى انجمن روانشناسى امریکا، در زمینه ذهن دو قطبى که به پژوهش هاى جدید در حوزه روانشناسى ذهن و آثار آن مى پردازد را چاپ کرده است.
این مصاحبه را روز یکشنبه ۸ تیرماه از ساعت ۲۱:۳۰ در پیج اینستاگرام ذیل مشاهده کنید:
@SaeidSafaeiMovahhed